Vers & uit het seizoen

Wij werken met een wisselend menu vanuit de klassieke keuken, met oog voor het seizoen. Veelal uit onze eigen tuin of omgeving.

Gelieve vegetarische wensen, allergieën en/of intoleranties kenbaar te maken bij uw reservering. Omdat wij met verse producten en een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

Laat u verrassen door begeleidende wijnen bij onze gerechten of kies een prachtige fles uit onze uitgebreide wijnselectie. Oude en nieuwe wereld, met een voorliefde voor de Bourgogne.

8 gangen 78,00 euro
7 gangen 72,50 euro
6 gangen 65,50 euro

5 gangen 59,50 euro
4 gangen 54,50 euro
3 gangen 49,50 euro

Begeleidende wijnen €8,50 per glas

Ons suggestie menu

Oktober 2021

Zeebaars – Wortel – Duindoorn

 Eendelever – Rode biet – Vijg

Zeeduivel – Tomaat – Iberico

Ravioli – Zwarte truffel – Terschellinger Eekhoorntjesbrood

Heilbot – Mousseline – Schorseneren

Duif – Pompoen – Salie

Kaasselectie Bourgondisch & Lokaal – Garnituren*

(+6,00) *In begrepen in het 8 gangenmenu

Peer – Specerijen – Pecan

 8 gangen        €78,00                   5 gangen       €59,50

7 gangen      €72,50                    4 gangen       €54,50

6 gangen       € 65,50                  3 gangen       €49,50

Begeleidende wijnen €8,50 per glas