Vers & uit het seizoen

Wij serveren aan jong en oud een tasting menu, wisselend met de seizoenen.
De beste ingrediënten, vanuit de klassieke Franse keuken bereid.

Gelieve vegetarische wensen of allergieën kenbaar te maken bij uw reservering. Omdat wij met verse producten en een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet mogelijk.

Laat u door Kik verrassen met begeleidende wijnen bij onze gerechten.

Of kies een prachtige fles uit onze zeer uitgebreide wijnselectie. 

Menu ’t Golfje 

Zeebaars | Duindoorn | Wortel

 Eendelever | Venkel | Paling

Kabeljauw | Waddenkokkels | Peterselie

Ravioli | Zwarte truffel | Terschellinger Eekhoorntjesbrood

Kalfshaas | Pompoen | VOC specerijen

Bramen | Yoghurt | Honing

Kazen Bourgondisch lifestyle | 11,50 supplement i.p.v. dessert | 17,50 supplement als extra gang

Menu ’t Golfje  €95