Vers & uit het seizoen
Wij serveren aan jong en oud een tasting menu, wisselend met de seizoenen.
De beste ingrediënten, vanuit de klassieke Franse keuken bereid.
Gelieve vegetarische wensen of allergieën kenbaar te maken bij uw reservering. Omdat wij met verse producten en een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet mogelijk.
Laat u door Kik verrassen met begeleidende wijnen bij onze gerechten.
Of kies een prachtige fles uit onze zeer uitgebreide wijnselectie.
Menu ’t Golfje
Zeebaars | Duindoorn | Wortel
Eendelever | Venkel | Paling
Kabeljauw | Waddenkokkels | Peterselie
Ravioli | Zwarte truffel | Terschellinger Eekhoorntjesbrood
Kalfshaas | Pompoen | VOC specerijen
Bramen | Yoghurt | Honing
Kazen Bourgondisch lifestyle | 11,50 supplement i.p.v. dessert | 17,50 supplement als extra gang
Menu ’t Golfje €95