Vers & uit het seizoen

Wij serveren aan jong en oud een tasting menu, wisselend met de seizoenen.
De beste ingrediënten, vanuit de klassieke Franse keuken bereid.

Gelieve vegetarische wensen of allergieën kenbaar te maken bij uw reservering. Omdat wij met verse producten en een vast menu werken, zijn aanpassingen op de avond zelf niet mogelijk.

Laat u verrassen door begeleidende wijnen bij onze gerechten of kies een prachtige fles uit onze uitgebreide wijnselectie. Oude en nieuwe wereld, met een voorliefde voor de Bourgogne.

Menu ’t Golfje 

Schelvis | Groene kruiden | Appel

 Eendelever | Amarene | Hazelnoot

Skrei | Prei | Beurre Blanc

Ravioli | Zwarte truffel | Terschellinger Eekhoorntjesbrood

Hert | Pompoen | VOC

Bloedsinaasappel

Kazen Bourgondisch lifestyle | 11,50 supplement i.p.v. dessert | 17,50 supplement als extra gang

Menu ’t Golfje  €92,50